Min höst- och vinterturné Fyra vindars röst

Min höst- och vinterturné Fyra vindars röst

Förändringens vindar talar sitt allt mer tydliga språk.

Hur kan vi lära oss att höra det naturen vill säga oss?

Nästa vecka i Eskilstuna börjar min höst- och vinterturné Fyra vindars röst.

Dessa föreläsningar och workshops i samarbete med Studiefrämjandet handlar om indianvisdom, klimatförändring och lärande från naturen, med utgångspunkter i mitt arbete som aktivist, kursutvecklare, forskare och lektor, såväl som i mitt personliga sökande efter meningsfull djupåterkoppling till naturen och den uråldriga visdom jag kommit i kontakt med genom mitt arbete med film och musik tillsammans med indianer i Idaho.

Om du är en av de som vill förändra världen i riktning mot ekologisk balans och medmänsklighet, då vill du inte missa denna unika möjlighet!

Workshoppen är baserad på övningar som lär dig praktiska metoder för systemförändring och kulturtransformation med början i en djupare självinsikt utifrån medicinhjulet – en universell, kulturöverskridande symbol för världens sammanhängande helhet och vår roll som delar av denna helhet.

Fyra vindars röst kommer också att fungera som en inspirationskälla där du får möjlighet att möta likasinnade för att kanske starta ett gemensamt lokalt projekt grundat i Terra Religatas principer, eller för att berika och katalysera er redan pågående verksamhet med nya djupdimensioner och förnyad passion.

Ladda ner ett bildspel om workshoppen här.

 

 

Du kan även läsa mer om Fyra vindars röst här. Och om du inte hittar din egen ort på listan, eller har frågor, hör av dig!

Välkommen till två världsbildsförändrande dagar!

Jag hoppas att du är en av de jag snart får möta.

Tillsammans kan vi hela en brusten värld.

 

Delta i dialogen! Kommentera nedan, kontakta oss för nyhetsbrev per email, och följ Daniel Hansson och Terra Religata på Twitter för updates om #ReconnectionActivism och nya blog posts!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Hjälp Terra Religata att växa!

Dela med dina vänner

Dela detta inlägg!

Tillsammans kan vi hela en brusten värld.