Vem är du?

Vem är du?

Sedan starten av min blogg har de flesta av er läsare varit väldigt tystlåtna.

Djup eftertanke är alltför sällsynt i dag, och trivial kommunikation gör enorm skada (t.ex. de flesta “diskussioner” som pågår genom blogg-kommentarer och på så kallade ”sociala” medier). Så tystnad kan vara enormt värdefull. Och de bästa människorna är ofta tysta (och skyr tramsandet på Internet som pesten).

Jag hoppas att det är sådan eftertanke som gör er tysta! Min avsikt har dock alltid varit att bjuda in dig som läsare till en verklig dialog – inte att bara stå här själv och mala på och mala på! Det kan man göra på ett universitet men inte om man vill förändra världen genom djup reconnection!

Som jag ser det så är det väsentliga inte så mycket vad jag har att säga utan vad vi tillsammans kan göra för att sätta igång en verklig kulturförändring.

Det skulle därför vara värdefullt för mig att få veta lite mer om vem du är som läser denna blogg, och varför den är intressant för dig.

Vem är du och hur hittade du hit?

Var finns du i Sverige och varför är du intresserad av Terra Religata?

Finns det något du läst, sett eller hört på bloggen som varit speciellt inspirerande (eller upprörande)?

Deltar du i dag i någon förening, grupp eller verksamhet som jobbar med hållbarhet, miljöfrågor, kulturförändring eller mänskliga rättigheter?

Skulle du vara intresserad av att delta i en lokal grupp som jobbar med något i Terra Religatas anda?

Skriv gärna några rader i kontaktformuläret som du hittar HÄR! (ditt namn och din email-adress kommer inte att publiceras eller spridas vidare).

Var inte blyg! Jag vill lära känna mina läsare. Tillsammans kan vi hela en brusten värld.

 

Delta i dialogen! Kommentera nedan, kontakta oss för nyhetsbrev per email, och följ Daniel Hansson och Terra Religata på Twitter för updates om #ReconnectionActivism och nya blog posts!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Hjälp Terra Religata att växa!

Dela med dina vänner

Dela detta inlägg!

Tillsammans kan vi hela en brusten värld.